Opleidingen Provinciaal Scheidsrechter & Racket Control

Zoals afgesproken in de vergadering van de Landelijke Arbitrage Commissie (LAC) in Juni 2017 organiseert de LAC op zaterdag 09 September 2017 haar jaarlijkse opleiding Scheidsrechters Provinciaal. Tevens organiseert de LAC dezelfde dag de opleiding Racket Control.

Deze opleiding gaat door in het lokaal van KTTC Eikenlo-Eeklo vzw, Sparrenhof (achteraan parking), Brugsesteenweg 183 te 9900 Eeklo. We starten om 10.00 uur en stoppen omstreeks 16.00 uur met de opleiding Provinciaal scheidrechter. De opleiding Racket Control start om 14.00 uur en neemt ongeveer 1 uur in beslag. Theorie en Praktijk komen hier zeer zeker aan bod.

Als voorzitter van de LAC nodig ik dan ook graag alle geïnteresseerden uit op deze opleiding welke zal gegeven worden door Bruno Oosters, internationaal scheidsrechter en reeds jarenlang lesgever voor de VTTL.

De geïnteresseerden kunnen hun inschrijving bevestigen via de Provinciale verantwoordelijke van de Scheidsrechters. Voor Antwerpen: Slauw Terteka, voor Limburg: John Ariaans, voor Vlaams Brabant & Brussel: Pieter Thysen, voor Oost-Vlaanderen: Paul Willems & voor West-Vlaanderen: Frank Laverge.

De verantwoordelijke van de Provincie geeft de namen door aan Paul Willems (Coördinatie Opleidingen LAC) en dit voor zondag 03 September 2017.