Opleiding toernooileider

Je speelt graag toernooien en je wil je wel eens weten weten hoe de vork aan de steel zit? Je wil in je club wel eens een toernooitje op poten zetten, maar je weet niet meteen van welk hout pijlen maken? Je hebt iets van “dit kan ik beter” tijdens deelname aan een organisatie? Of je wil gewoon weten hoe een organisatie op poten wordt gezet en wat hier allemaal bij komt kijken? Hou donderdagavond 29 november dan alvast vrij in je agenda. Die avond organiseert de provinciale scheidsrechtercommissie immers een opleiding tot toernooileider.  

Onze provincie heeft Martin Van Den Bergh, een autoriteit op dit gebied, kunnen strikken voor deze opleiding. Martin zal alle aanwezigen inwijden in de geheimen van een goed georganiseerd en geolied evenement. Komen o.a. aan bod: het toernooireglement, wedstrijdschema’s opstellen, opmaken van tabellen, de toernooileiding, administratieve afhandeling.

Deze opleiding wordt gratis aangeboden en is toegankelijk voor elke geïnteresseerde clubspeler of official. Men dient enkel aangesloten te zijn bij de VTTL.

De opleiding gaat door op donderdag 29 november om 20:00 in het lokaal van de University Squash Center, Rapengang 1, 3000 Leuven. De vermoedelijke duur van deze opleiding bedraagd een 3-tal uren.

Er kan tot en met donderdag 22 november 2012 worden ingeschreven, per e-mail, bij Pieter Thysen (tabletennis@pieterthysen.name).