Paasstage Tacko

Onder leiding van Tacko-trainers Hans Vangrunderbeek (B-trainer, B2), Tineke Overloop (B-trainer, B4/C4) en Sander Moeys (initiator in opleiding, B4) organiseert Tacko twee dagstages voor jeugdspelers tijdens de paasvakantie.

Deze gaan door op dinsdag 2 en woensdag 3 april 2013 (9u-16u) in de grote sporthal van TACKO (Wijngaardstraat 1, 3070 Kortenberg).

Jeugdspelers van alle clubs en klassementen zijn welkom. De kostprijs bedraagt 25 euro per dag.
Inschrijven is mogelijk per dag. Je kunt er dus voor kiezen om bijvoorbeeld alleen op dinsdag deel te nemen of alleen op woensdag, maar dus zeker ook voor beide dagen.

De plaatsen per dag zijn beperkt. Voor zij die er zeker willen bij zijn, is snel inschrijven dus de boodschap.

Inschrijven kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar hans.vangrunderbeek@telenet.be (graag met tacko_kortenberg@yahoo.com in CC).

Hans zal een bevestiging terugsturen waarna jullie het vermelde bedrag kunnen overschrijven op het rekeningnummer van Tacko 001-5534437-81 (t.a.v. Tacko Kortenberg met vermelding van paasdagstage_naam).

In bijlage eveneens de aankondiging van de Tacko zomerstage 2013, die zal plaatsvinden van donderdag 8 tot en met zondag 11 augustus 2013 in de sporthal van de gemeente Kortenberg.

Sportieve groeten, mede namens het Tacko-bestuur,

Hans Vangrunderbeek

http://www.tacko-kortenberg.be/

> Affiche