Klassementen 2016-2017: agenda en procedure

Beste leden,

Hier is de agenda en de procedure wat betreft de herziening van de persoonlijke klassementen (tot en met C0) van de spelers na het einde van de competitie 2016-2017.

22 April 2017

Einde van de referentieperiode.

23 April 2017

Alle uitslagen moeten ingevuld zijn in de competitiedatabank.
Fase 1 : automatische berekening van de nieuwe klassementen door de computer.

24 April 2017

De nieuwe klassementen worden in de loop van de avond op de website van de provincie gepubliceerd.
Spelers hebben 14 dagen de tijd (tot en met 6 Mei) om individueel een herziening aan te vragen
(michele.messiaen@skynet.be).

7 Mei 2017

Fase 2 : aanvraag tot klassementsherziening worden beoordeeld door de provinciale klassementscommissie.

8 Mei 2017

Klassementsherzieningen worden in de loop van de dag op de website van de provincie gepubliceerd. Spelers hebben 8 dagen de tijd (uiterlijk t.e.m. 16 Mei ) om in beroep te gaan.

17 Mei 2017

Fase 3: evaluatie van de beroepen door de provinciale beroepsklassementscommissie.

18 Mei 2017

De definitieve klassementen zullen op de Algemene Vergadering bekend worden gemaakt en vervolgens op de website van de provincie worden gepubliceerd.

Opmerkingen

  1. De nieuwe klassementen worden door de computer bepaald. Extreme gevallen zullen door het Provinciaal Comité worden bekeken.
  2. De computer houdt rekening met alle uitslagen die in de databank ingevuld zijn op 23 April 2017 . Gelieve dus op tijd ontbrekende resultaten aan het provinciaal secretariaat te melden.
  3. De computer houdt geen rekening met de ELO-punten, de leeftijd van de speler, de progressie van de speler, de afdeling waarin de speler heeft deelgenomen. Deze elementen zullen door de klassementscommissie worden onderzocht op persoonlijk aanvraag van de speler.
  4. Spelers met een nieuwe klassement van C0 of hoger zullen door de Landelijke en/of Nationale klassementscommissie geëvalueerd worden. Deze commissies hebben een eigen agenda en procedure.