Oproep leden taskforce

Het nieuwe seizoen gaat nu snel van start, het is een tijd van vooruit kijken, verwachtingen koesteren, ambities uitspreken en jezelf testen tegenover de mede-competitiegenoten.

Vanuit de vaststelling dat er op dit ogenblik in onze provincie heel wat energie aanwezig is om op één of andere manier bij te dragen aan de schoonheid van onze sport, willen we volgende brede oproep lanceren:

Ieder geïnteresseerd lid, bestuurslid of speler, die wil nadenken over hoe we onze competitie aantrekkelijker kunnen maken, met meer aandacht voor plezier, fair play en sportiviteit, nodigen we uit om in een Taskforce zijn/haar ideeën, bezorgdheden en visies te delen.

Waar gaat het over:

  • 4 zaterdagvoormiddagen investeren (verspreid over het volledige seizoen)
  • Inspirerende locatie
  • Professionele omkadering
  • Geen praatbarak, duidelijk afgebakende onderwerpen
  • Volledige transparantie naar alle clubs in Vlaams-Brabant

Voorzet van doelstelling:

Komen tot een gedragen visie over welk doel we willen realiseren met een tafeltenniscompetitie in Vlaams Brabant. Van daaruit de bestaande reglementen evalueren en voorstellen lanceren. In dat licht eventueel reglementen van andere federaties, van andere landen bestuderen om ideeën op te doen.

We kijken uit naar de reactie van een aantal enthousiaste leden, die met een open geest samen deze handschoen willen opnemen.

Reageren/mailen voor 10 oktober 2017 naar: michele.messiaen@skynet.be