Wedstrijden 02/03/2018

Er wordt voor onze provincie sneeuwval voorspeld vanaf deze namiddag en dit voor de rest van de avond.

De wedstrijden die dit weekend gepland waren kaderen binnen de Veteranenliga enerzijds en de Beker van Vlaams-Brabant en Brussel anderzijds die door hun aard meer flexibiliteit toelaten.  Er zijn eveneens nog een aantal vooruitgeschoven wedstrijden uit de reguliere competitie.

Het Provinciaal Comité raadt aan iedereen af om de wedstrijden van vanavond te spelen. Eventueel kunnen de betrokken clubs in onderling overleg beslissen of ze de wedstrijd wel willen laten doorgaan maar dat is dan op eigen risico. Indien de beslissing is om dit weekend niet te spelen dan moeten beiden clubs in onderling overleg tot een nieuwe datum overeenkomen. Voor de Beker moet deze uiteraard plaatsvinden voor de datum van de finaledag (15/4/18).

In geval de clubs onderling overeenkomen om de wedstrijden dit weekend niet te laten doorgaan dienen zij daarvan respectievelijk de verantwoordelijke van de Veteranenliga (Michèle Messiaen – michele.messiaen@skynet.be) of de verantwoordelijke van de Beker (Pieter Thysen – tabletennis@pieterthysen.name ) op de hoogte te brengen. Voor de vervroegde interclubwedstrijden is dat Danny Decupere.

De geplande wedstrijden van zaterdag 3/3/18 dienen vooralsnog gespeeld te worden.