PW Diest – Nodo Ekeren

Nu zondag, 16 september om 18u30 : P.W. Diest – Nodo Ekeren.

Afgelopen seizoen haalde P.W. Diest voor het eerst in haar bestaan de landstitel bij de heren binnen. Dit met een sterrenteam naar Belgische normen.

P.W. Diest is er in het tussenseizoen in geslaagd onze 2 kopmannen te behouden: Alexey Smirnov en Kalinikos Kreanga.

Beiden wonnen meer dan 90% van hun matchen afgelopen seizoen en zullen in principe alle wedstrijden op post zijn.

Derde speler Mohamed El-Beiali gaat zijn geluk beproeven in Turkije. Daarom ging men op zoek naar vervanging en kwamen terecht bij de Witrus Pavel Platonov en de Brit David McBeath. Zij zullen om beurten spelen. En in geval van nood kan de club net als vorig seizoen ook weer beroep doen op oude getrouwe Chen Song.

Nu zondag begint dus de nieuwe campagne van P.W. Diest met het doel haar titel te verlengen. De meeste ploegen in Superdivisie zijn zeer aan elkaar gewaagd. Dus elke wedstrijd moet het volle pond gegeven worden. Eerste tegenstrever is Nodo Ekeren, nota bene de landskampioen 2014-2015. Zij hebben een uitgebreide kern met sterke spelers waaruit zij kunnen kiezen. Het is dus moeilijk te traceren met welke ploeg zij zullen afzakken naar Diest.

Afspraak dus nu zondag om 18u30 in het Peter Dorlandcentrum in Diest! Om iedereen weer te laten wennen aan de Supermatchen is er gratis inkom

> Affiche