Benjamindagen herfst 2019

Op woensdag 23 oktober en woensdag 30 oktober gaan de eerste benjamindagen door. Dit is een namiddag waar op een speelse manier verschillende vormen van kennismaking met tafeltennis aan bod komen. Dit is een initiatief van de Vlaamse Tafeltennis Liga en is bedoeld voor alle kinderen in Vlaams-Brabant die geboren zijn in 2010 of later.

Het doel is dat de spelers op een leuke manier kennis maken met leeftijdsgenootjes van over de hele provincie. Deze dagen gaan door op verschillende locaties: in TTC Sukarti (woensdag 23/10 16u-18u), in TTC Meerdaal Leuven (woensdag 30/10 10u-12u) en in Hurricane TTW (woensdag 30/10 van 14u-16u). Je kan op meerdere locaties deelnemen en dit volledig gratis!

Deze namiddagen zijn zowel bedoelt voor spelers die al even spelen als voor nieuwe leden. De deelnemers hoeven zelfs niet aangesloten te zijn! Dus zowel jullie aangesloten benjamins als vriendjes, broers, zussen, zonen, dochters, neven, nichten,… van jullie leden zijn van harte welkom op deze dagen. Benieuwd hoe het er dan aan toe gaat?

https://www.vttl.be/benjamindagen-promovideo

Inschrijven is verplicht, want bij te weinig inschrijvingen gaat de dag niet door, en kan door een e-mail te sturen naar tineke_overloop@hotmail.com.

Hopelijk zien we elkaar dan!

>Flyer

Met sportieve groeten,
Tineke Overloop
Verantwoordelijke benjamins Vlaams-Brabant.